Vardagsrehab

Nu har vi startat igång med vardagsrehabilitering för denna termin.
Vardagsrehab innebär att en liten grupp gäster och personal åker iväg och planerar samt lagar en måltid tillsammans i ett träningskök. En person per tillfälle förbereder, vägleder och är huvudansvarig för var sin lunch tillsammans med vår arbetsterapeut. 
Efter samtliga tillfällen så avslutar gruppen tillsammans och var och en har fått välja, förbereda och laga var sin måltid i form av lunch och delgivits recept och inspiration kring att laga sin egen lucnh i framtiden. Detta för att träna och utveckla det naturliga i vardagen, utveckla sina kunskaper kring mat och måltider samt få en ökad hälsa. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marian van Valderen » Första advent:  ”Can I use this photograph inclusie the photos about Advent 2, 3 and 4 free of r..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln