Julens aktiviteter

Villa Arelid Nyheter God Jul
Hos oss är det full fart som vanligt. Det är mycket inplanerat men det kommer också bli en hel del köksaktiviteter då vi kommer att baka julfika och göra julgodis. En del är redan färdigt och det är inte helt omöjligt att det kommer upp lite bilder på Instagram under eftermiddagen. Idag åker ett sista gäng till Göteborg för att gå på Jul På Liseberg. Under julen ser planeringen ut som följer:

JULAFTON
10.00 Melodikrysset
12.30 Julbord
13.00 Social samvaro: tema jul
15.00 Kalle Anka
16.00 Tomten kommer - julklappsutdelning
18.00 Social samvaro med julmusik och julgodis

JULDAGEN
Musik och social samvaro i matsalen. Lite härligt mellandagsmys med andra ord!
Biovisning i gymmet på filmduk.

ANNANDAG JUL
Det blir fortfsatt lugna dagar med inomhusmys och vi kommer att grilla. Att önska vackert och krispigt vinterväder är nog kanske att hoppas på för mycket? Men huvudsaken är att vi får en trevlig och fridfull jul!

Senaste inläggen

Bloggarkiv