Gästråd under hösten

Vi har hunnit med några gästråd sedan vi skrev om det sist i Augusti.
Här kommer ett axplock av det som tagits upp: 
Som aktivitet har vi tidningsläsning för våra gäster. Vi passar då på att diskutera aktuella händelser. Så en tid provade vi att istället för tidning använda oss av medier på surfplatta. Papperstidningen saknades och togs tillbaka igen. Vi frågade vad gästerna tycker om maten som under tiden köket renoveras levereras av Alingsås Golfrestaurang. De tyckte maten var bra.
Gästerna blev också bli informerade om att det kan bli en bullrigare miljö tidvis under renoveringen av köket.
Gästerna uppmanas att komma med egna förslag till olika utflykter. Förslag blev Danmark, Liseberg och att ha en bakdag.
En av gästerna föreslog att ev. ha ett "informellt gästråd" att för diskutera frågor som sedan togs upp på det "riktiga gästrådet".
Det fanns önskemål om att få hämtpizza till lunch/middag. Det blev väldigt uppskattat. Nästa gång skulle det bli lika gott med kinamat.
Fler kryddor på borden efterfrågas. Vilket nu finns.
På grund av renovering av köket så är aktivitetsrummet tillfällig matplats. Där mat och bestick etc. förvaras. Därför har datorn blivit bortplockad då det är begränsat med utrymme inne i vinterträdgården. Datorn saknas för att kunna informationssöka. Så möjligheter att få tillbaka datorn ses över.
Gästerna tog upp att det fanns önskemål att gå på bio. Förslaget blir att gäst tillsammans med kontaktperson kan åka iväg och se en film.
Gästrådet är en välbesökt aktivitet och vi är säkra på att det är positivt för gästerna att de kan få möjlighet att tycka till och ibland kunna påverka beslut som tas i verksamheten.

Senaste inläggen

Bloggarkiv