I veckan

Hittills den här veckan så har en gäst varit iväg tillsammans med personal och hälsat på tidigare gäster. Vilket var väldigt lyckat och uppskattat. Igår bjöds det på skönsång till kaffet av Benny. En del av personalen har fått en uppfräschning av hjärt- och lungräddning. Veckan har även bjudit på riktigt höstväder. Vi har även börjat dekorera inför Halloween firande!

Köksrenoveringen rullar på och beräknas färdigt kring slutet på december. Under tiden har vi ju som tidigare beskrivit ett förberedelse rum för maten i vårt aktivitetsrum. Där vi har till gång till allt som behövs under tiden och maten får vi ju från Alingsås Golfrestaurang under renoveringstiden. Därför har vi temporärt gjort en liten aktivitetshörna i vinterträdgården där man kan exempelvis måla, skulptera, pussla och pyssla. Vi testar också just nu att ha en liten boklånehylla med böcker som vi lånat från biblioteket där gäster kan skriva upp sig och låna en bok eller tidning. Här kommer lite på bilder på färggranna träd och omgivning. Vi vill passa på att önska er en härlig helg!
loading...

Senaste inläggen

Bloggarkiv